Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

AfterDRK Jewelry

Door Aline op 06.11.2012


We stelden je al een tijdje geleden voor aan de wondermooie Sabrina Meijer van de Nederlandse top blog AfterDRK, check het Belmodo artikel: Blog to watch: AfterDRK.

Deze inspirerende dame werkte nu mee aan het Fall for Autumn lookbook van het Hollandse Maison de Bonneterie. Ze stylde niet enkel alle silhouetten, maar poseerde ook samen met haar BF Lesley voor de volledige campagne. Hot stuff!

En dat ze dat topper de topper de top heeft gedaan, moeten we jullie niet meer vertellen... De volledige shoot/lookbook vind je hier.


Bij het zien van al dit moois begon mijn hartje al sneller te slaan, maar het ging pas helemaal in overdrive toen ik de prachtige armband zag die Sabrina heeft ontworpen voor Maison de Bonneterie. Mijn hand kon niet snel genoeg bewegen om er 1tje in mijn winkelmandje te slepen, helaas: sold out

Toen ik echter een paar dagen geleden op de facebookpagina van AfterDRK terecht kwam, zag ik dat deze design beauties opnieuw in stock waren! HURRAY! X-aantal clicks later kreeg ik een mailtje van the lady herself dat mijn armband op de post was en hij weldra zou aankomen...


I proudly present you my AfterDRK'ed armparty! From L to R: Montblanc watch,
Tiffany & Co Bracelet, rose gold AfterDRK x Maison de Bonneterie bracelet

Zelf ook helemaal head-over-heels met dit unieke juweel? Bestellen kan nog, maar hurry up!

page loaded