Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

The Acne Pistols, bang bang bang

Door Bieke op 05.11.2012

'Cause Belmodo is a place to house my fashion addiction, omdat de Pistol Boots al enige tijd de fashion scene veroverd hebben en nog steeds blijven doen, omdat ik ze ook deze maand spotte in de Vogue Nederland issue, gewoon omdat het een klassieker is die we niet vakkundig in de wind kunnen slaan. Bang, bang, the Acne Pistol Boots have hit the fashion ground.

Knoei je met het vinden van het juiste schoeisel om de koude dagen tegemoet te gaan waar je én de werkvloer mee kan betreden én de dansvloer? Zorgen de woorden UGG, botinnen of andere warmhouders voor het nodige wenkbrauwgefrons? Maak dan dringend kennis met de Pistol Boots van Acne.

Een ware klassieker, schoon hakje en lakje, comfortabel en elegant met een stoer kantjeBelmodotiany, Belmodoangel en ons Vermeiren zijn al totally hooked van bij het begin en ja hoor binnenkort pronkt er nog iemand mee aan haar voeten -wink wink. Lieve Acne Pistol Bootie, je bent al enige tijd niet meer weg te denken uit mode-/blogland en dus heb je deze extra streep aandacht meer dan verdiend.


Prijs? € 400,- but a treasure for a lifetime. Belmodo lover, wat denk jij van deze shoe candy? Are you in (already) or out?

page loaded