Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Planet Chillp: intergalactic tees

Door Karen op 05.11.2012

Kennen jullie Chillp? Vanaf nu alleszins wel. Het Amsterdamse label combineert Londense savviness met Italiaanse esthetiek: coole, comfortabele en kwaliteitsvolle kleren that is. Chillp is het modekind van creatief duo, Roos Neeter en Masha Nieborg. Roos startte met het merk in 2009 en Masha voegde zich er dit jaar bij.

De 2 ladies leerden de kunst van het ontwerpen in Firenze en brachten het naar een nog hoger niveau in de streetstyle capital van Europa: lovely LLLLondon! De kleren worden gefabriceerd in Servië onder het label Nnichi, ook een bedrijfje van de girls. Daar produceren ze kwalitatieve tees en sweatshirts, check it out

Terug naar Chillp dan. De Fall collection 2012 Planet Chillp barst van de Chillp identiteit: fine fabrics, down-to-earth prints en een excellent fit. Voor de collectie lieten de dames zich inspireren door de intergalactic vibes in modeland. Denk aan coole spacy prints op high-quality stoffen met een exclusieve edge. BTW, de ruimte-lijn bestaat uit een limited number of pieces, gaande van 30 tot 50. Een Chillp stuk in je kast betekent dus one of a kind.De collectie doet mysterieus en chill aan. De mix van gestilleerde prints en nachtkleuren als donkerblauw, zwart en wit vormen een sober geheel. Soft fabrics als velours add some cosyness. Relaxen onder de volle maan, uitgaan meets comfort of een beetje night during the day: de nachtuilen onder ons vinden hun gading bij Chillp. Tsjilp, tsjilp! 


           Rocket tee € 49,90                     Star tee € 45,-                   Velour sweater Sesam € 70,-

Where to buy? Chillp kan je vinden in verschillende Nederlandse shops en via de website

Met medewerking van Siel Vandamme.

page loaded