Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Dé Essentiel herfstman

Door Michael op 05.11.2012

We lieten jullie al kennismaken met de Essentiel Flash Collectie voor vrouwen maar de Fall/Winter van het Belgische modemerk heeft nog zoveel meer in petto. Bij de vrouwen zagen we een comeback van de turtlenecklots of color en fau-fur. Ook seventies vormen als knielange rokken en lange, geklede coatsBut, today it's all about men!


De kleren maken de man en bij Essentiel weten ze dat maar al te goed. Denk voor de Essentiel herfstman aan seventieskleur en finesse.


Een en al sofisticatie en style: strakke lijnen, geklede items en chinobroeken are the Essentiel must-haves van het najaar. Bovendien kan, door de keuze uit 3 prijscategorieën, elke man nu met een chique kostuum voor de dag komen. BTW, het zijn driedelige kostuums dit najaar: match een broek, een gilet en een colbert en you're the man. Een mix van kleuren en texturen, van tricot tot zijde, zorgt voor de nodige edge


Verder geen afgewassen jeans, maar chique denim bij de Essentiel mannencollectie FW2012. Denim goes tailored, waarom ook niet? Ook op het vlak van accessoires kunnen the guys zich helemaal uitleven: dandy sokken, fancy wallets en geklede schoenen, they've got it all.

Mannen in kostuum, mix & match grijs met bosgroen of roest met koningsblauw: hallooooo gesofisticeerde seventies look

Met medewerking van Siel Vandamme.

page loaded