Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

UGG Pop-up Store

Door Michael op 04.11.2012

In need of gloves, hats and other trendy winter gear? UGG heeft het allemaal: hippe pieces om fashion gewijs de koude tegen te gaan. Het merk van de ons allen welbekende gezellige winter boots heeft ook een accessoirelijn tegen die bittere koude. En om die nog eens extra in de verf te zetten, realiseerden ze een UGG Accessories Pop-up Store in Antwerpen.

Op zaterdag 27 oktober kon je tussen 10:00 en 12:00 bij Monar en tussen 14:00 en 16:00 bij Hospital terecht voor UGG-accessoires à volontéMeaning: naast de algemene collectie, een weelde aan handschoenen, sjaals, oorwarmers, mutsen en zoveel meer.

Wij gingen een kijkje nemen in het mini-UGG paradijs in Hospital, de Antwerpse fashion store in de Burburestraat.
Aidan Collectie: Tote € 259,95 en Briefcase € 149,95

De hele bovenste verdieping stond in het teken van UGG. Een glaasje champagne en kijken maar. Zowel voor mannen als vrouwen beschikt het merk over een uitgebreide accessoire collectie.


Classic Bow Shorty € 149,95                                    Classic Bailey Glove € 149,95


Classic Inout glove € 149,95                                      Classic Iglo glove €159,95

Bococa Beanie € 69,95                                                   Great Jones Pom beanie € 69,95

Bags Jane collectie € 269,95

Suede Hobo € 265,95                                       Classic miniflap bag € 119,95

Het was mooi, winters en kleurrijk. Met al die nep-Uggs in het straatbeeld zouden we wel eens kunnen vergeten dat UGG Australia ons van oerdegelijke en gesofisticeerde stukken voorziet. Naast de iconische boots van schapenhuid, maken ze ook handige handschoenen, winterse mutsen en lederen of fluffy bags. Ice cold Winter? Bring it on!
    Empire glove € 179,95                                          Classic Bailey Glove € 149,95

Het traditionele kleurenpalet van beige, wit & zwart is al een tijdje aangevuld met een grijsachtig groen, antraciet en nu ook neon kleuren. Yep, they follow the trends. Kleine portemonneetjes of fluo wristlets en streelzachte ipad-cases maken deel uit van UGG's wondere winterwereld.
City Fedora € 169,95                                         Classic headband € 99,95

Classic earmuff € 59,95                                       Bouquet earmuff € 99,95

Ook soft head bands met schapenwol en oorwarmers in elke kleur en vorm zijn van de partij. De najaarspetjes en boots versierd met pailleten zorgen voor een bling bling winter holiday. Skiën, wandelen of shoppen, niets houd je nog binnen deze kerstvakantie. Geen geklappertand, wel stylish accessoires to pimp up that winter gear.Kayla hat € 79,95                                                Cydnee hat € 99,95

Ambrogia hat € 99,95                                                              Cydnee hat € 99,95

Ook elegante hoeden maken deel uit van de collectie: zo'n Fedora-hat in burgundy? Ik begin alvast te sparen!

UGG Austrialia, dat is gezelligheid, kwaliteit en fashion in 1 zalig hartverwarmend pakket van wanten, petten en oorwarmers. Nog tot eind januari 2013 zijn Monar en Hospital jouw UGG accessoire shops bij uitstek. Natuurlijk kan je ook op de UGG website alvast enkele winter must-haves shoppen. 

Met medewerking van Siel Vandamme.

page loaded