Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Jong & oud: kruis Petit Bazaar aan in je agenda

Door Angelique op 04.11.2012

Attention to all shopping lovers! Wie gaat er niet graag een dagje uitgebreid shoppen op een leuke locatie, zonder veel moeite te moeten doen om je man & kids te overtuigen om mee te gaan? Daar tekenen wij in 1, 2, 3 voor! Jij ook? Dan is Gent voor jou the place to be op zaterdag 17 en zondag 18 november 2012, want dan vindt daar de 8ste editie van Petit Bazaar plaats. 

Petit Bazaar is een uitgebreid shopping paradijs waar alle stylish mama’s zich naar hartelust kunnen uitleven en nieuwe fashion goodies kunnen ontdekken. Aan shopping mogelijkheden zeker geen gebrek, want Petit Bazaar verzamelt tijdens deze 2 dagen maar liefst 85 fancy webshops en toffe ontwerpers in het ICC in Gent. Je vindt er alles dat jijzelf, je hubby én je kleine oogappels nodig hebben.

Een greep uit het gigantische aanbod: Bugaboo, Colette en Cezar, De Krullevaar, Six hugs & Rock n Roll, Manufactuur, Whoost!, Koekepeertje, La Femme Garniture, Zoyoko, Anna Pops, Zonen 09, Cookalike, Lovely Mariquita, Nordic Living, Zotte Sokken, Aaitski! en nog véle anderen. Keuze genoeg, toch?

Terwijl jij je te goed doet aan al dat shopping lekkers, kan je hubby al jouw shopping zakken en gescoorde fashion goodies bijhouden terwijl hij geniet van een lekkere cocktail in de bar. Je kids kunnen dan weer gezellig spelen of zich laten shminken in de kinderhoek. Animatie voor alle leeftijden dus!

Kruis snel zaterdag 17 en zondag 18 november 2012 aan in je agenda om dit familie event zeker niet te missen. 2 dagen lang genieten van alle fashion goodies van talrijke webshops en ontwerpers: we’re all for it & tellen de dagen nu al af! 

Met medewerking van Nathalie Dejonghe.

page loaded