Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

On the road with The Hedgren Interchangeable

Door Bieke op 02.11.2012

Hedgren Interchangeables, het klinkt als muziek in de oren, het komt als geroepen! Voor mij althans. Zegt zij die naarstig op zoek is naar een globetrotting boyfriend cadeau.

De nieuwste capsule collectie van Belgisch tassen- en bagagemerk Hedgren, getekend door de Britse designer Tony Spackman, is van begin tot eind geïnspireerd op creative people on the road. Denk aan mezelf -lol-, dj's, modellen, musicians, fotografen,... Kortom zij die luchthavens, treinstations of kantoren aanschouwen als hun 2de thuis en dus een stevig stukje handbagage kunnen gebruiken.


De collectie is tip top on trend, vernieuwend, stoer maar elegant. The Interchangeable's grootste troef? De buitentas is een tote bag die je als rugzak kan gebruiken terwijl de binnentas volgens persoonlijkheid, mood of gelegenheid kan aangepast worden. Aan jou de keuze: een ton-sur-ton Laptop Bag, een Carrier Bag in marine look of een stoere Zipper Bag. Pick & match. Functionaliteit ten top en dus binnenkort te aanschouwen in alle eenvoud in mi casa. Rush, rush want nu verkrijgbaar in de Hedgren shops.

page loaded