Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

More Modo Brussels met Réda Faklani

Door Karen op 01.11.2012


Het Modo parcours in Brussel -lees er alles over in het Belmodo artikel Modoparcours Brussel 2012- zit er al een tijdje op, maar wij wilden deze expo toch nog even met jullie delen. Réda Faklani of 'jonge hoop' is de Marokkaanse ex-assistent van de grote Jean Paul Lespagnard. Hij studeerde mode in Luik, won de 5de editie van Customisez-moi en commercialiseerde al een collectie voor de Antwerpse RA. A busy boy he is.

Voor Modo Brussels ontwierp hij ook een collectie: lots of yellow, abstract en very stylish. Stylism was dan ook het thema. De combinatie van de clean-cut lijnen met het beperkte kleurenpalet van zwart, wit en geel komt heel gestileerd over: simple but stunning. Hier alvast een blikje achter de schermen. 


Réda Faklani, Modo Bruxelles 2012, Backstage from Jefta Hoekendijk.

De expo was een samenwerking tussen Faklani, Jefta Hoekendijk en The Joy Lab: een blend van mode, visual art en textielcreaties.


The human body was de inspiratiebron van de collectie: de movements, de beperkingen en het spel van lichaamsdelen komen samen in een expositie van mode, kunst en video: intriguing en beautiful. De expo had plaats op de Oude Graanmarkt 59 in Brussel, wish we'd been there!


Foto's door Branko Popovic & Jessica Amico

Met medewerking van Siel Vandamme.

page loaded