Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

The best of In de Mode

Door Michael op 31.10.2012

Hello to all you beauty & fashion lovers! 7 weken lang nam Tiany jou met enorm veel enthousiasme & plezier mee in haar stylish wereld vol fashion interviews, shopping adresjes en praktische tips & tricks voor beauty- en modekwesties. We loved it, en hopelijk jullie ook! Speciaal voor jou is er vanavond nog een Best of In de Mode aflevering om 21:50 op Vitaya starring mademoiselle Tiany.

In de vorige aflevering kwam Tiany Layna tegen op straat in Brussel, en nam ze ons mee naar haar favoriete plekjes om vintage clothes te scoren. Ze trok naar Düsseldorf om Cindy Crawford te interviewen, en toonde ons hoe je de cowgirl catwalk trend kan stylen. Tiany demonstreerde ook hoe je een easy make-up op je gezicht tovert, en hoe je statement earrings zelf in elkaar kan knutselen. Verder nam ze ons mee naar Paris Fashion Week en snuffelde ze rond in de kast van niemand minder dan Hannelore Knuts. Alle details over de 7de aflevering vind je in het Belmodo artikel In de Mode n°7.


Deze week komen alle tofste fashion happenings, interviews én winkels opnieuw aan bod in onze best of In de Mode aflevering, máár met 1 laatste heel exclusief fashion nieuwtje. Tiany neemt ons namelijk mee naar New York voor de exclusieve voorstelling van de Maison Martin Margiela for H&M collectie. We knoooow, wij staan ook te popelen om de beelden van dit gorgeous fashion event te bekijken!

From the bottom of our fashion Belmodo heart: bedankt om Tiany’s avonturen in the lovely world of beauty & fashion te volgen. Hopelijk heeft Tiany jullie veel kunnen bijleren in haar beauty tutorials en door het geven van een flinke portie fashion & accessoires tips. Ben je al van plan om in 1 van haar favo shopadresjes langs te gaan? Heb je jezelf laten inspireren door Tiany's stylings met de catwalktrends? We horen het zéér graag! Veel fashion kijkplezier vanavond met onze Best of In de Mode aflevering. See you next time, dear Belmodo lovers

Met medewerking van Nathalie Dejonghe.

page loaded