Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Serpenti: sidderen met Rachel Weisz

Door Michael op 30.10.2012

Actrice Rachel Weisz is het gezicht van de nieuwe Bulgari-campagne Serpenti. Met Serpenti bracht het juwelenmerk 2 machtige iconen, de slang en Cleopatra, samen.

De sissende sieradencollectie is een herinterpretatie van de legende van Cleopatra. De Egyptian queen transformeert voor de lens van fotografe Annie Leibovitz in een verleidelijke modern godess. En Rachel Weisz mag die glansrol met de nodige gratie en allure vertolken: the queen of snakes, she is!

Al sinds de forties is de slang het symbool van Bulgari. In 1962 bereikte dit zelfs een hoogtepunt toen Elizabeth Taylor in de Cleopatra film een slangenuurwerk van het label aan haar pols droeg: een sidderende slang rond je pols, ain't that cool. Super cool, see for yourself: met de nieuwe Bulgaricampagne wordt dat giftige embleem gereïntroduceerd in de vorm van ssssSerpenti, een shiny slangencollectie met queen Rachel in de hoofdrol: wow!

De juwelen zien er elegant, verleidelijk en ssssexy uit: een mysterieuze statige collectie met de Bulgarislang als inspiratie. Een sliddering snake rond je nek of arm: Serpenti van Bulgari is je man. 

Met medewerking van Siel Vandamme.

page loaded