Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

De lucky winner van le Madame Delvaux!

Door Angelique op 30.10.2012

Helloooo Belmodo sweethearts! Hopelijk hebben jullie een super happy day, wij weten alvast van 1 lovely lady dat ze de gelukkigste dag van haar leven achter de rug heeft! Weet je nog dat Belmodo represented was op LabelLOV, het niet te missen vintage event van het jaar? Check het Belmodo artikel Vintage lovers unite! voor alle details over dit gorgeous fashion event.

But that’s not all: op donderdag 19 oktober 2012 kon je je tijdens LabelLOV laten fotograferen door het Belmodo team met le Madame Delvaux: een prachtige handtas in pretty nude color t.w.v. € 1750,-. Door een toffe fashion foto met deze it-bag te laten nemen, kon je bovendien deze to die for Delvaux handtas winnenWe knoooow, fashion galore all the way! Alle snapshots van de fashionable ladies die gewillig voor onze lens poseerden, kon je daarna bewonderen op Facebook en zoveel mogelijk stemmen verzamelen was de boodschap.

Gisteren kwam de lucky lady die de meeste fashion Facebook stemmen verzamelde haar prachtige prijs ophalen. Meet Sofie Buggenhoudt, 22 jaar, afkomstig uit Aalst, en sinds gisteren walking around op nude-kleurige wolkjes. Het was love at first sight tussen haar en Le Madame Delvaux tijdens onze fotoshoot op LabelLOV, en het was dan ook een enorm blij weerzien!

Sofie is studente en zit in haar laatste jaar Communicatiewetenschappen aan de universiteit van Gent. Deze Le madame van Delvaux winnen is voor haar a dream come true. ‘Dit is mijn allereerste designer handtas, als studente kan ik mij zo’n collector’s item normaal gezien niet veroorloven. Daarom ben ik ook door het dolle heen dat ik deze super mooie handtas via Belmodo heb gewonnen', glundert Sofie. And who could blame her? We gaven haar met veel plezier Le Madame van Delvaux mee naar huis, en hopen haar er binnenkort mee te spotten in Gent city! Enjoy the fashion love, Sofie!

Met medewerking van Nathalie Dejonghe.

page loaded