Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Say hello to the Flair Fashion ID!

Door Bieke op 29.10.2012

My dear fashion ladies, we kennen het gevoel van onzekerheid op gebied van shopping allemaal wel. Soms in het pashokje, twijfelend of het model van dat schattige kleedje ons wel flatteert, en de kleur van die mooie blouse wel bij ons past. Soms wanneer we voor onze kleerkast staan, als we vergeten zijn waarom we die broek ooit hebben gekocht of beseffen dat we steevast enkel een 10-tal stuks uit onze gigantische garderobe aandoen. 

Yeswe’ve all been there, en het magazine Flair introduceert nu samen met Duval Guillaume Modem de ideale fashion oplossing. Jawel, vanaf nu weet iedereen perfecto naar welke kleuren en modellen je op zoek moet gaan in je favoriete fashion shop dankzij the brand new Flair Fashion ID!

Het concept van Flair Fashion ID is heel eenvoudig: aan de hand van een reeks vragen over de kleur van je ogen, huid en haar bepaalt deze über coole online tool welke kleuren perfect bij jou passen. Daarna wordt ook nagegaan welk figuurtype je hebt. Neem deze 2 samen en je weet perfect naar wat je op zoek moet gaan tijdens je volgende shopping spree! Noem het dus gerust jouw very own personal stylist in slechts enkele clicks van jou verwijderd: fancy & stylish all the way! Wanneer je je aanmeldt op de Flair Fashion ID site krijg je een gepersonaliseerde Fashion ID-kaart, waarop jouw figuurtype en kleuren staan. Je kan de Fashion ID-kaart ook naar jou thuis laten opsturen, zodat je niet vergeet deze must-have in je handbag mee te nemen wanneer je de volgende keer gaat shoppen! We like!

Op het onderstaande filmpje kan je je alvast helemaal laten overtuigen van alle good qualities van de Flair Fashion ID. 1 ding is zeker: shoppen met je Flair Fashion ID zal gemakkelijker én leuker zijn, want je bent nu zelf op de hoogte van alle styling tips die je nodig hebt om er de voor jou meest geschikte fashionable pieces uit te kiezen! Hoera! En hey, wil je weten naar welke trend je op zoek moet gaan, surf dan gewoon naar Belmodo!

Say goodbye to foute miskopen en fashionable onzekerheden: Flair Fashion ID to the rescue! In Flair zelf verschijnt ook een fonkelnieuwe rubriek die persoonlijk advies geeft aan elke lezeres. Belmodo is alvast totally fan van dit fashionable initiatief, how about you?

Met medewerking van Nathalie Dejonghe.

page loaded