Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Bling Bling by Messika

Door Tiany op 29.10.2012

We present you: bling bling by Messika. Al sinds het ontstaan van het label in 1972 is Messika het adres voor diamonds, gems and jewellery. En het Parijse juwelenmerk ziet het nog groter en luxueuzer dit jaar, meaning: topfotografe, topactrice/model: een topcampagne that is


De fotografe: Ellen Von Unwerth. Ze heeft een internationale reputatie en shootte al de grootste sterren, met Claudia Schiffer op kop. Magazines als Vogue en Vanity Fair, albumcovers voor Christina Aguilera, Britney en Rihanna, kortfilms en music videos: she did it all! Met haar jarenlange ervaring is ze dan ook the perfect woman voor deze Messika shoot.


Het model: Julie Ordon. Een zwitserse mannequin en actrice uit Genève. De 28-jarige beauty werkte o.a. al voor Chanel en Victoria Secret, om maar 2 parels uit haar mode-carrière op te noemen. Met haar charmes, haar big smile en haar Franse chic past ze perfecto bij het luxemerk: brilliance ten top!

De campagne: een Parijse achtergrond. Ellen's lichtspel in combinatie met Julie's elegantie en spontaniteit: de shoot is vibrant en energiek, de vonken spatten ervan af. De signature korrel in Von Unwerth's werk adds that modern feel. Julie straalt, maar de juwelen stralen nog meer: as bright and shiny as one can be. Dag of nacht, de met diamanten bezette juwelen will put you in the spotlights. Parijs, juwelen en diamonds are a girl's best friend

Met medewerking van Siel Vandamme.

page loaded