Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Swarovski Shaken, not Stirred

Door Michael op 28.10.2012

James Bond wordt 50! Of toch zijn films. Mister Bond zelf is al een generatie ouder. Ter ere van de 50ste verjaardag en de langverwachte nieuwe Bond-film 'Skyfall' lanceert Swarovski een nieuwe collectie in de lijn van Mr. James himself: the Skyfall Collection. Zowel James' charisma als zijn gevoel voor avontuur komen in de sieradenlijn aan bod. Ze waren de inspiratiebron voor 4 exclusieve modellen, ontworpen door Stephen Webster, juwelenontwerper van dienst.

De Heat Seeker is de eye-catcher van de gehele collectie! De originele en elegante kristallen hebben een heus Bond-girl gehalte, een mix van vrouwelijkheid en spanning.

De Love Knot is voor de romantici onder ons: the double knot is het symbool van eternal love: zowel letterlijk als figuurlijk een SCHITTEREND idee! Romantiek en bling bling, diamonds zijn niet voor niets a girl's best friend!

Black Bamboo is mijn favoriet: de bamboo-structuur, belegd met pekzwarte heldere kristallen, roept zowel dramatiek als glamour op. Wie wil er nu geen don't-mess-with-me-oorbellen met een betoverende touch?

En betovering, daar kan het Queen Cobra-design ook wel voor zorgen! De rode ogen van de sierlijke slang verleiden je Bonds-gewijs in een wereld vol mysterie en avontuur. De witte kristal, symbool voor de appel of de verboden vrucht, voegt daar nog een beetje risk and drama aan toe. Een pareltje voor de daredevils onder ons!

Bijna elk bright-and-shining model is verkrijgbaar als hanger, oorbel, ring en/of armband. En wie nog niet voldaan is na deze juwelen madness, Swarovski bedacht voor elke film enkele sieraden! Op die manier kunnen ook de mannen meedelen in de vreugde. Zo heb je de Golden Gun-serie, een reeks manchetknopen en sieraden gebaseerd op het wapen in The Man with the Golden Gun.

Elke Bond-film is dus op één of andere manier aanwezig in Webster's collectie voor Swarovski. Op de website kan je ze allemaal rustig screenen. Dus dames (en heren), show some guts en laat die Bond-girls in jullie los, de Skyfall Bond Collectie and many more is waiting for you

Met medewerking van Siel Vandamme.

page loaded