Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Charming Charms bij Thomas Sabo

Door Karen op 28.10.2012

Thomas Sabo aka de "charm-master", stelt zijn FW2012 collectie van de iconische bedeltjes voor. En zoals ze zelf zeggen: "Thomas Sabo Charm Club celebrates the beautiful things in life!" 

Hun goal is duidelijk: happy charms voor alle mooie momenten in ons leven. En life is beautiful, dat weten we allemaal, dus hoe meer bedeltjes, hoe meer vreugde. Eentje voor die vakantielover. Of eentje voor de trip van je leven? Eentje voor je BFF en keep on going... Bedelarmbanden ze zijn er voor ladies die gaan voor bling bling in hun leven. En wie zijn wij om ze tegen te houden!

De FW2012 Charm Club Collection is dan ook een een very charming aanvulling. Want met die witte wonderdagen, gezellige kerstavonden en classy nights out op komst kan onze charmcollectie wel een kerst-update gebruiken. En ziedaar, de My favourite things collectie bedient jou op jouw wenken. Denk aan gezellige cookie bedeltjes of kertsmannetjes. Maar evengoed sexy high heels, clutches en hartjes in alle soorten. Ook funny charms zoals een gans, een slak of een Volkswagen-busje zijn beschikbaar.

My black glamour brengt elegantie en klasse samen. Al wat je ziet is pure dark magic. De sfeer van een dramatische zwart-wit film of een bal masqué, deze serie is donker en sensueel. Een mix van glamour met gothic: pumps en diamanten voor het feest, maar een beetje gloomy en geheimzinnig voor de dramaqueens onder ons met nachtdieren en handboeien.

My love zegt het zelf: love is in the air. Een spannende eerste date met rode rozen en blozende wangetjes. Tekens van de liefde genoeg: een hartvormige sleutel, la tour Eiffel en de verboden vrucht met een sexy slang of cupido pijltje. Very classy met de rode en zwarte kleurtinten: de passie springt er vanaf.

My fashion statements is misschien wel het meest Belmodo: mode dus! Opvallende dandy schoenen, fancy handbags met-of zonder bow-ties en zelfs een fashionable hond zijn hier van de partij. Bedeltjes voor ware fashionistas. Steek die shopverslaving niet langer onder stoelen of banken meisjes, wees er trots op en show it to the world.


My sunny adventures voelt happy, vrolijk en zomers aan, een beetje flower power! Precies een winterholiday: weg van de koude dagen en de witte daken, welkom zon, zee en strand. Een zonnebril, een vespa, fel oranje sneakers en een VW-busje om mee rond te toeren. Make peace, not war. Voor zij die vrij en hippie-minded door het leven gaan.

 

My very peaceful Christmas is op-en-top Kerst. Hang gewoon Kerstmis rondom je pols: schattige engeltjes, bling bling sneeuwkristallen, jummie koekjes en zelfs de kerstman zijn er om die warme en liefdevolle winterdagen te koesteren. Volgens mij zijn de rendieren al op komst, jingle bells rock!

My family affairs is very cute. Babyroze, babyblauw en felgeel vormen een happy geheel. Deze charms doen denken aan marshmallows en kleurrijke birthdayparties: knuffels, diertjes, een hobbelpaard en schattige schoentjes: one big happy family.

Op de Thomas Sabo website kan je de hele charm-club nog eens van nader bij bekijken. We wish you a charming time.

Met medewerking van Siel Vandamme.

page loaded