Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Webwinkels komen tot leven tijdens PopUpVillage

Door Angelique op 26.10.2012

Online shoppen is enorm leuk én praktisch, maar zou je soms jouw favoriete items toch liefst even in het echt kunnen bewonderen voor je ze koopt? Dan is dit jouw kans! Op zaterdag 3 en zondag 4 november 2012 kan je hiervoor in Genk terecht, want dan vindt daar PopUpVillage plaats.

Tijdens deze 2 dagen brengt PopUpVillage een groot aanbod van webwinkels samen, zodat je alle artikelen in real life kan zien, voelen & shoppen. De fashion pieces, accessoires & interieurspullen die je normaal enkel online kan kopen, zal je tijdens PopUpVillage dus ook offline kunnen shoppen. Hoera!

Organisatrices Kathleen Claes, van de webshop Hippe Schoentjes voor kids, en Wendy Reusen, die toffe gadgets verkoopt op Lou Le Chien, hebben deze 1ste editie in Limburg op poten gezet. En met succes! Meer dan 80 webwinkels zullen aanwezig zijn tijdens PopUpVillage, waardoor je er zowel stylish vrouwenkledij zal vinden als alle schattige kledij die je cutie pie kids nodig hebben. Maar verder kan je er ook mooie accessoires & gadgets vinden én hippe spullen om je interieur mee op te vrolijken. 

Webwinkels die enthousiast present hebben getekend zijn o.a. Cosykids, De blauwe kapitein, Lilabel, Mambotango, Dinner at seven, Liliepop, Funky Walls, Cookalike, Littlefashionaddict, Time4beautyTrashilicious, Little rebel, Me-wauw, RaamannColourful dots, Bambiblauw, Viktor en TheresaVilla Kakelbont en nog vele andere. Het aanbod is gigantisch. Wedden dat je er alles zal vinden wat je nog zoekt voor jou en je lieftallige kroost?

Verder kan je op de artistieke PopUpMarket ook de creaties van jonge kunstenaars en ontwerpers bewonderen. En no worries mama’s, jullie kunnen je kids & hubby perfect meenemen want ook daar is aan gedacht. Tussen het passen door kunnen jullie kleine oogappels zich helemaal uitleven in de speelhoek, en papa kan vanuit de bar een oogje in het zeil houden terwijl hij een hapje eet en drinkt. En jij kan naar hartelust verder shoppen zonder gestoord te worden. Voor ieder wat wils!

Dus dear Belmodo lovers, vergeet niet om dit leuke familie shoppingtripje alvast in te plannen tijdens het laatste weekend van de herstvakantie. Voor verdere informatie kan je de Facebookpagina van PopUpVillage checken. Laat ons zeker weten welke leuke accessoires, fashion goodies & interieurspulletjes jij hebt kunnen scoren voor jezelf & je kids. Make us jealous!

Met medewerking van Nathalie Dejonghe.

page loaded