Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Victoria Beckham x Lagerfeld

Door Kim op 26.10.2012

De Franse Elle pakt uit met een sterke editorial, want covergirl én wereldster Victoria Beckham werd door niemand minder dan Karl Lagerfeld op de gevoelige plaat vastgelegd voor het volgende nummer. Mrs. Beckham was zelf ook pretty excited over het resultaat, en tweette eerder al een aantal previews. Decor voor de shoot? Het appartement van Coco Chanel, evidemment!


Elle onthulde vorige week zelf de rest van de beelden via hun site, en het resultaat mag gezien worden. Een classy setting waar vooral Victoria's ellenlange benen de show stelen, in combinatie met een mooi staaltje styling. Victoria liet in het interview ook weten dat een kinderlijn voorlopig nog niet op de planning staat.

“Ah, let me breathe! I have four kids. I always wonder what I will do next…I will move forward, slowly but surely. I am trying to build a brand that will still be here in 20 years.”


Foto's via Elle.fr

page loaded