Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Dovima pop-up store @ Smets

Door Tiany op 26.10.2012

Een collectie die exclusiviteit en vrouwelijkheid uitstraalt, is wat elke vrouw wel wil. Het befaamde Smets in Brussel stelt op donderdag 25 en vrijdag 26 oktober 2012 de Winter 2012 voor van de Dovima pop-up store. De kracht achter dit label is niemand minder dan ontwerpster en voormalige Voguette Jane Pendry.

Haar creaties bestaan steeds uit luxueuze shirt en tunic dresses met een oog voor detail. Ontworpen door een vrouw, voor een vrouw. Het ultieme doel van Dovima is jurken creëren die elke lady een elegante look geven.

Het uitgebreide kleurenpalet van mosgroen, flashy roze, bordeaux, koningsblauw, grijs en oranje zorgt dat er voor elke fashionista wat wils is. Moonlight blue is the new black voor Misses Jane, en is ook meteen de hoofdkleur binnen haar nieuwste collectie. Ze presenteert ditmaal 9 modellen met o.a. de trench dress, die mooi op je lichaam valt.

Voor deze stukken gebruikt ze voornamelijk 100% wol en zijde. De jurken zijn very feminine on the body en je kan ze combineren met stylish pumpsboots of zelfs ballerina's. Veel of weinig bling bling juweeltjes, it's all up to you!


Vind je het soms ook vervelend dat niet elke outfit in alle maten ter plaatse beschikbaar is? Dovima zorgt ervoor dat je elk stuk kan passen in alle kleuren. Je taille wordt bij Jane ter plaatse afgemeten en de dresses zullen op maat gemaakt worden, just for you. Ze doen er nog wat extra verwennerij bovenop want deze jurken zullen 6 à 8 weken later bezorgd worden bij jou thuis, net op tijd for winter time!

Moest je geen tijd hebben om deze geweldige pop-up store in Brussel vandaag nog te bezoeken, dan kan je hen altijd contacteren via Dovima Paris. Op die manier zal er persoonlijk met jou een plaats en datum worden afgesproken met een private invitation-only. Do you feel special already?

Dépêchez-vous lieve fashion lovers!

Met medewerking van Sabrina Dewitte.

page loaded