Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Jessica H(e)art(s) Only

Door Angelique op 25.10.2012

Jessica H(e)art(s) Only, of Only loves Jessica Hart! Het trendy denimmerk en de jonge Australische mannequin sprongen samen op de fashiontrein. De 26-jarige blondine stond al op de cover van de Australian Vogue en was al het gezicht van Guess, Triumph en Esprit. Met haar internationaal allure, haar sense for fashion en haar charisma is Jessica very wanted in de modebusiness. Je moet maar haar portfolio checken en je weet: she's a busy women. Ze is jong, trendy, very pretty, ... in één woord: perfect! The perfect girl voor Only's nieuwe herfst/winter collectie.De collectie is stoer en strak. Skinny pants, denimlooks en donkere kleuren maken de FW2012 Only-girl tot wat ze is. En wie is dat Only-meisje? Listen to Jessica my dears.

- Ze is erg cool en een beetje sexy, ze is ontspannen maar zonder te overdrijven. Ze is een echte stadsvrouw die zich voor mode interesseert! -

 Urban chic dus. Denk burgundy, jeans on jeans en lots of black. Zwarte boots, donkere leggings en leather jackets: black magic it is!Die zwarte magie zien we ook terug in de Jessica Hart meets Only campagne. De combi van het industriële decor, Jessica's imago en vooral famous fotographer Amy Troost is echt een winnaar: sexy, cool en beautiful. Only we want ya! Or we Only want you! Shop de look op only.com.

Met medewerking van Siel Vandamme.

page loaded