Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

From B to A

Door Karen op 25.10.2012

Op donderdagavond 18 oktober 2012 stelde Jean Paul Lespagnard zijn prachtige From B to A SS2013 collectie voor aan het publiek bij RA13 in Antwerpen. En dat was zeer geslaagd!

We werden meegenomen in de zomerse wereld van Lespagnard en omringd door modellen met enorme rieten hoeden en opvallende sinaasoranje lipstick. Het plaatje werd verder afgewerkt met een decor van riet en appelsienen op de grond. Een zeer cosy setting met jaren '90 deuntjes op de achtergrond! 

De prettig gestoorde Belgische modeontwerper weet ons telkens weer te verrassen, en dat was dit keer niet anders. De Afrikaanse vrouw en Carnaval de Binche vormden zijn bron van inspiratie. Een kleurrijke reis die perfect tot uiting komt in zijn nieuwste creaties: draagbare kleren waarin je je goed voelt, een absolute must voor Lespagnard!

Binnen deze lente- en zomercollectie zien we heel wat katoen en zijde, verwerkt in broeken, jurken, rokjes, jassen en hemden. Luchtige stoffen, ideaal voor het warmere seizoen. Alle stukken zijn bovendien afgewerkt met de Lespagnard signature: een zwarte knoop met zijn naam in het wit gegraveerd.

De exotische kaleidoscoop- en appelsienmotieven geven je meteen een tropisch gevoel en zomerse kleuren zijn rijkelijk aanwezig. Denk wit, rood, oranje, geel, blauw, grijs en af en toe een tijdloos vleugje zwart.


Ook de accessoires kregen een zuidelijke toets: gouden enkelarmbanden met appelsientjes, sandalen met rubberen zolen & lederen bandjes, de typische Lespagnard ketting en -what's a summer without them- heerlijk opvallende zonnebrillen met een futuristische touch.

Een designer die helemaal terecht wordt geprezen om zijn geweldige creativiteit en kwaliteit!

Met medewerking van Sabrina Dewitte.

page loaded