Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

In de Mode n°7

Door Michael op 24.10.2012

Hellooo Belmodo loverstonight’s our favourite night of the week! Want om 21:50 is Tiany er weer bij Vitaya met In de Mode a.k.a. jouw weekly fashion overload aan stylings, praktische tips én glamorous people uit de bling bling modewereld. Tellen jullie de minuten ook al af?

Vorige week

In de 6de aflevering mocht Tiany een kijkje nemen in de garderobe van leading fashion lady Natalie Joos. Ze showde hoe je de winterkleur burgundy kan stylen in verschillende outfits, en ze nam enkele snapshots van Freija in Hasselt. Verder gaf ze ons haar favoriete adresjes om stylish accessoires te scoren. Ze toonde ons hoe we zelf een waistbelt met strik in elkaar kunnen knutselen en ze nam ons mee naar enkele modeshows tijdens Paris Fashion Week. Ze gaf ons ook enkele tips om je kleren te beschermen tegen het wassen. Alles over aflevering 6 kan je terug lezen in het Belmodo artikel In de Mode n°6.

Deze week

Deze week komt Tiany de lovely lady Layna tegen in Brussel. Layna loves vintage, iets wat ze dus very in common heeft met lady T! Daarom neemt Tiany ons mee naar haar favoriete vintage hotspots. Tiany reist ook af naar Düsseldorf voor een very exclusive gesprek met niemand minder dan stylish topmodel Cindy Crawford. Living the fashion life!

Tiany toont je ook hoe je 1 van dé catwalktrends kan stylen, en vanavond is dat de cowgirl look. Stylish ladies willen vaak de perfecte make-up to get the party started, en Tiany doet voor hoe je je make-up snel & easy party proof kan maken. Perfect dus om op jezelf uit te proberen voor je Friday night party plans! Deze week legt Tiany ons stap voor stap uit hoe je zelf statement earrings kan maken die je outfit helemaal kunnen laten knallen. You don’t want to miss out on this DIY!

Verder geeft mademoiselle Tiany ons enkele tips & tricks om ervoor te zorgen dat je lingerie perfect past, én neemt ze ons nog eens mee naar Paris Fashion Week! Wij zeggen in koor: merci beaucoup ma belle! En we zijn ook benieuwd naar hoe ze dé basics van alle basics, namelijk het witte T-shirt, op verschillende manieren combineert. En last but zeker not least: lucky Tiany mag deze week in the closet van Vlaams topmodel Hannelore Knuts in New York kijken! Zo’n 45 redenen dus om vanavond de 7de aflevering van In de Mode niet te missen! Wij staan alvast te trappelen van ongeduld om te horen wat jullie ervan vonden! Have a great fashion & TV night!

Met medewerking van Nathalie Dejonghe.

page loaded