Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

C&A x Cindy Crawford

Door Tiany op 23.10.2012

C&A duikt opnieuw onder de lakens met supermodel Cindy Crawford. Jullie tweethearts en facebook chicks zagen het waarschijnlijk al: Belmodo was erbij en het was colorful!Een kleurenfestijn op de catwalk: pasteltinten, geometrische prints, bloemenpatronen en lots of neon: C&A brengt de zomer op je lijf. Gouden en zilveren details doen je outfit nog meer stralen.De wedges van vorig seizoen zijn ook opnieuw present, naast golden sandals en zwarte high heels. Qua details zien we studs, metalen elementen, rieten zonnehoeden en of course kleurige sunnies. Ook zien we lots of denim: shorts, pants en jackets met korte of lange sleeves.

Jeans en studs? De rock chicks komen ook aan hun trekken bij C&A: stoere lederen boots en afgeknipte shirts finish that look.De beachwear speelt dezelfde troeven uit: bold prints, gouden afwerkingen en fluo strandkleedjes. Zelfs bij de boys zien we neon: check dat felroze zwembroekje! 


Over naar de kids: het aanbod aan kleuren wordt hier volledig uitgespeeld. Neon sunglasses, fluo shorts, toffe schoenen in alle kleuren van de regenboog: very playful and cool.

Hou Belmodo zeker in de gaten want pretty soon volgt er een videoverslag, woop woop!

Met medewerking van Siel Vandamme.

page loaded