Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Guess by Marciano † Elin Kling

Door Bieke op 22.10.2012

Model turned blogger turns... co-designer. De Zweedse Elin Kling doet het allemaal. De internationaal bekende blogger -6 miljoen followers! 21.000 Twitter-fans!- tekende een capsule collectie voor Guess By Marciano. Op haar blog STYLEBYKLING vertelt ze:

I always been a big fan of GUESS and Paul’s work with those amazing iconic campaigns, and I’m very honored to be the first one they ever collaborate with.

Voor Elin is het niet de 1ste keer dat ze gevraagd wordt om te tekenen voor een groot merk. Eerder al deed ze een collab met H&M. Anders dan haar H&M collectie, zijn de ontwerpen voor Guess iets vrouwelijker en luxueuzer. Ook liet ze zich inspireren door de rijkelijk versierde Spaanse matador kostuums met hun gulden details en brokate stoffen. Bekijk het even zelf in dit korte docufilmpje.

Elins stijl laat zich het best omschrijven als casual chic met bohémien roots en een vleugje rock-stoer. Haar ontwerpen stralen diezelfde effortless elegantie uit. De collectie bevat zowel kledij als accessoires die je een celebrity-on-the go air geven, zowel overdag als 's nachts. 

Naast haar blog heeft Elin Kling sinds kort ook een siteSTYLEBY. Enkel voor wie de Zweedse taal kundig is, want hij staat niet in het Engels.

Met medewerkingen van Kim Thissen. 

page loaded