Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Brussels goes fashion!

Door Michael op 22.10.2012

Ladies & gentlemen, voor al wie er nog aan twijfelde: ons klein Belgenlandje barst wel degelijk van het fashion talent. Dat is op vrijdag 19, zaterdag 20 en zondag 21 oktober 2012 met de Brussels Fashion Days nog eens dubbel en dik bewezen. Dit event van fashion celebration stond terecht volledig in het teken van Belgische mode. En we loved every bit of it!

Deze allereerste editie van de Brussels Fashion Days vond plaats in The Egg in Brussel, think 10.000 vierkante meter vol met unieke fashion goodies om urenlang te bewonderen. Zowel de collecties van opkomende Belgische talenten als van gevestigde waarden werden in al hun pracht en praal tentoongesteld.

Prachtige stukken van ontwerpers als Eric Beauduin, Emilie Beaumont, Natan, Romain Brau, Monsieur Bul, Fabienne Delvigne, Mademoiselle Jean, Isabelle Lenfant, Niyona, Michael Guerisse O'Leary en The Cookie Therapy kon je er allemaal vinden, wat voor een mooie mix zorgde van stijlen, kleuren & fabrics om duimen en vingers bij af te likken. Toegegeven: wij hebben véél gorgeous fashion pieces gezien die we meteen in onze kleerkast wilden zien hangen!


Verder kon je op de Brussels Fashion Days ook een indrukwekkende fototentoonstelling bewonderen met werk van modefotografen als Luc Praet, Serge Leblon en Michel Gronemberger. Fashion photography lovers kwamen dus ook ruimschoots aan hun trekken, en ook in de watten gelegd worden was op de Brussels Fashion Days no problemo! Welke stylish lady laat zich nu niet graag onder handen nemen door een beauty team gewapend met haarlak, krultangen en make-up materiaal? De daarbij horende wachtrijen werden met de glimlach getrotseerd. Alle boekenwurmen konden tegen spotprijsjes must-have fashion boeken kopen en uitgebreid nagenieten kon in het fancy restaurant. Everybody happy?Jazeker, en dan moest Le moment suprême nog komen: de modeshow met Belgische topdesigners Jean-Paul Knott, Natan, Elvis Pompilio, Sandrina Fasoli, Marc-Philippe Coudeyre en OMSK. Superlatieven gebruiken is in deze context een must. Mooi, mooier, mooist, dus wij beginnen alvast te sparen voor onze favoriete items for next summer!

Alles waar je aan kan denken in verband met the lovely world of fashion kon je er dus vinden, en dat is iets wat wij enkel kunnen toejuichen. Alles wat rasechte mode lovers maar kunnen wensen all in 1 place! Belmodo was there, en zag dat het zéér goed was. See you next year!

Met medewerking van Nathalie Dejonghe.

page loaded