Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

FW2012 by Peter Ceursters

Door Karen op 21.10.2012

De winter doet z'n intrede dus tijd om die wintergarderobe boven te halen en aan te vullen met new fashion stuff! Gespot is de FW2012 collectie van modeontwerper Peter Ceursters. De Belgische designer omschrijft z'n wintercollectie als "It weighs heavy on me, that there is no one for me to think off." 

De collecties zijn altijd een combinatie van romantiek, fragiliteit tot zelfs uiterst sensueel. Een oog voor delicate details, en grote aandacht voor luxe en de keuze van zachte materialen staan bovenaan het lijstje. Peter verwendt zijn fashion lovers met semi-couture op hoog niveau, love it!


Peter's collectie ademt een liefde voor het leven, vrijheid en beweging uit. Zijn stuks zijn geïnspireerd door een dichte vriendschap, een grote liefde of zelfs ervaringen die hem na aan het hart liggen.

Iets nieuw creëren uit samengestelde stukken is de basis voor zijn FW2012 collectie. Hij besloot om enkel met bestaande stukken te werken en die van een volledige make-over te voorzien, ge-wel-dig! Een geklede broek gemaakt uit joggings, een sweater met mouwen van een bomber jacket en een kleedje gemaakt uit broeken. Alles is mogelijk bij monsieur Ceursters.

Voor deze collectie koos hij om te werken met fotografe Sara Todd. Sara is een lady die niet gekend is op fashion terrein maar omwille van haar oog voor emotie en haar pure fotografie was het voor Ceursters love at first sight! De samenwerking met Sara en model Layna Isle Vancauteren was voor hem buitengewoon. Alles gebeurde in een zeer relaxing, professionele setting met een snuifje persoonlijkheid.

Wil je meer informatie over Peter Ceursters, surf naar zijn website. Daar kan je ook zijn vorige collecties bezichtigen.

Met medewerking van Sabrina Dewitte.

page loaded