Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Elegante Elisa Sednaoui for Gérard Darel

Door Tiany op 21.10.2012

24-jarig model, actrice en director Elisa Sednaoui is de stunning beauty achter de nieuwe Gérard Darel Fall/Winter collection. Met haar Italiaanse, Franse en Egyptische roots is ze van alle werelden thuis, en na campagnes voor Chanel Eyewear, Giorgio Armani en Roberto Cavalli kon La Maison Gérard Darel niet achterblijven.

Darel staat voor élégance et chic, met iconen Marilyn Monroe en Jacky Kennedy als voorbeeld. Elisa deelt dezelfde finesse & persoonlijkheid. Als elegante muze en moderne nomade past ze perfect in het 'elegance is a state of mind' idee van Gérard Darel.

De collectie straalt charme en kracht uit: een classy parisian girl in een eigentijdse context. Voor de camera van fotograaf Angelo Pennetta kwam de lijn tot leven: veel donkere tinten, van burgundy tot donker marineblauw. De fedora hat, riemen en militaire kepie ogen urban, terwijl de zachte maatpakken sierlijkheid uitstralen.

Een blikje achter de schermen toont hoe de wereldse schone met zwier en naturel die Darelel-chic naar boven brengt. Stiekem door een zwart-wit filter en met een romantisch Parijs als décor, zien we een intrigerend samenspel van model en fotograaf, flanerend door de stad van de liefde.Hieronder kan je nog even nagenieten van het making off filmpje van de campagne. 

Met medewerking van Siel Vandamme.

page loaded