Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Tiffany & Co: Enchanting!

Door Tiany op 20.10.2012

Shiny en glittery: Tiffany & Co presenteert de Tiffany Enchant sieradencollectie. Diamanten juwelen à la carte! Je zou het niet meteen zeggen, maar deze precious goodies halen hun inspiratie uit de natuur, of let's say uit de 19e eeuwse tuinarchitectuur. De sierlijkheid van tuinhekkens uit vervlogen tijden, de style van symmetrische hoven en de dromerigheid van klimplanten en bloemen: garden magic. Budgettair een investering, maar dromen mag toch ook niet?:-)

Een beetje Cinderella met een vleugje Alice in Wonderland: een sprookje rondom je hals of pols of een vleugje magie aan je oren. Alsof Tinkelbel een beetje elfenpoeder heeft rondgestrooid: sparkling beauties.

Zo is er een hanger, een armband en een paar oorbellen geïnspireerd op de geometrische jardins van weleer: heel sierlijk en statisch. In platina gezette fonkelende handgeslepen witte diamanten add some brilliance: wow. En nog wat 18 karaat roze goud als finishing touch? Yes indeed

Dream on girls, nog meer van dat sprankelend nieuws want here comes the sun: gele diamanten met kransen van witte bling bling lijken wel een vurige zonnetjes aan je vingers. Very glamorous en original. Het sleutel-vormig hangertje met een vlinder van roze diamanten is so cute, een beetje secret garden romantiek: een sleutel naar een verborgen plek?

Ook Tiffany's bloemvormige oorbellen van witte diamant staan klaar om je vintage-gewijs de mond te snoeren. I have no words for it: winterse kristallen of sterren van duizend en één nacht: magic it is!

Laat je betoveren door Tiffany & Co my ladies: op de Tiffany & Co website vind je de prijzen en nog veel meer sparkling magic.

page loaded