Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Anouck Lepere voor Mer Du Nord

Door Michael op 20.10.2012

Mer Du Nord's summer collection goes Anouk Lepere. Onze Belgische trots van de modellenwereld leende haar karakteristieke gezicht aan het classy Belgische vrouwenmerk. Belgium model meets Belgium brand, dat is nog eens interessant! Ze geven nog niet veel prijs bij Mer Du Nord, maar lichten toch al backstage-gewijs een tipje van de sluier op. See for yourself.Anouk's frisheid en spontaniteit springen van het scherm. Voeg daar de bloemenpatronen, prints en lots of colors aan toe en de zomer van Mer Du Nord belooft very bold & beautiful te worden. Laat die summer vibes maar komen. Enne... daar horen ook basics als denim en streepjesmotieven bij!Mer Du Nord x Anouk, wij zijn alvast nieuwsgierig naar meer! Jullie ook? 

Met medewerking van Siel Vandamme.

page loaded