Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Vintage Lovers Unite!

Door Catherine op 19.10.2012

Vintage lovers aller landen, verenig u, want LabelLOV is van start gegaan!

Op de beurs in de afdeling Classic Cars van de Antwerpse Garage Beerens kan je nog t.e.m. zaterdag 20 oktober 2012 de beste tweedehands designer goodies scoren, van mode tot accessoires & interieurspullen.

Wij gingen de sfeer al even opsnuiven & geven je een voorsmaakje van wat er te rapen valt op dit klasse-evenement. Om het met de woorden van onze eigen Angelique te zeggen: "Inspirerend!"


LabelLOV is het geesteskind van Birgit De Jager, een vintage lover pur sang. Zij verenigt de mooiste stuks in haar webshop & zette samen met een indrukwekkend aantal verzamelaars & handelaars deze beurs op poten.

Op verschillende verdiepingen kan je verdwalen tussen prachtige mantels, unieke tassen & to-die-for juwelen van topmerken. Maar de fashion vecht hier om je aandacht met design voor in huis, boeken & een stoet klassieke oldtimers


Dat LabelLOV om labels draait, spreekt voor zich. Je struikelt hier dan ook over namen als Chanel, Yves Saint Laurent, Marni & Delvaux.

Wie altijd al heeft gedroomd van een chique handtas of fancy pumps, grijp je kans!


Het gaat hier om design -laten we duidelijk zijn- dus met een paar tientjes kom je bij LabelLOV niet ver. Maar de prijzen voor vintage liggen wel stukken lager dan die in de boetieks van de aanwezige topmerken & je kan er zeker van zijn dat elk stuk uniek is.


Thanks to H&M for the lovely, stylish Belmodo outfits!

Bij het Belmodo Team kon je gisterenavond op de foto gaan om zo kans te maken op een echte Le Madame van Delvaux! Bij menige fashionista begon het dan ook zodanig te kriebelen van de vlinders in de buik, dat ze een toffe fashion pose aannamen om deze must-have handtas te kunnen bemachtigen! Je kan nog tot donderdag 25 oktober middernacht stemmen op jouw favoriete foto, en deze fashionable ladies hét plezier van hun leven doen! Alle verdere details vind je in het Belmodo artikel Stem nu op jouw favo fashion foto met le Madame!. En check zeker ook alle foto's van deze lovely ladies waarvoor je kan stemmen in onze Belmodo FacebookwedstrijdFashion love always comes back to you! ;o)

Praktisch

LabelLOV
Garage Beerens
Groenendaallaan
Antwerpen

Voor een ticket voor vrijdag 19 oktober (van 10:00 tot 21:00) betaal je € 10,- aan de ingang (€ 7,- in voorverkoop), zaterdag 20 oktober (van 10:00 tot 16:00) is de inkom gratis.

Meer info in de Belmodo-artikels Calling all vintage lovers for the LabelLOV event, Strike a pose @ LabelLOV & win Le Madame Delvaux & Count-down to LabelLOV.

page loaded