Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Stem nu op jouw favo fashion foto met Le Madame!

Door Tiany op 19.10.2012

Een zéér goedemiddag aan alle fashion & Belmodo lovers! Vandaag is vrijdag, en we zouden je wel 1000 redenen kunnen geven om dan te stralen van happiness màààààr wij hebben 1 héle goede reden om de rest van de dag rond te huppelen van excitement!

Vandaag is namelijk de 1ste D-day voor alle lovely fashionistas die donderdagavond 18 oktober 2012 op het LabelLOV event enthousiast as always op de foto gingen met de nieuwe ‘Le Madame’ handtas van Delvaux. Aangezien LabelLOV een very Belmodo approved event is, maakte je dankzij Belmodo last Thursday night kans om Le Madame van Delvaux te winnen t.w.v. € 1750,-! Alle lovely ladies die niet twijfelden om deel te nemen, hopen natuurlijk om deze super prijs in de wacht te slepen. Elk van hen ging op de foto met deze fancy pancy handtas en nam een toffe fashion-proof pose aan. De resultaten van deze stylish fotoshoot kan je op onze Belmodo Facebookpagina checken. En nu hebben deze über sympathieke en lieftallige vrouwen jouw hulp nodig de komende dagen!

Want jij beslist welke lucky lady binnenkort met Le Madame van Delvaux zal kunnen rondlopen. Ga snel naar onze Belmodo Facebookwedstrijd en stem op de lady die het volgens jou verdient om te kunnen pronken met Le Madame en dus de foto die het meeste fashion fun uitstraalt. Hieronder krijg je alvast een sneak peek van enkele toffe foto's van iedereen die er ongelooflijk hard naar smacht om van Le Madame binnenkort hun nieuwe BFF te maken. Check it out, de fashion love druipt er van af!

Aan alle enthousiaste madammen die gisteren voor onze lens verschenen: nu is het aan jullie! Deel jullie foto via Facebook, spoor je vrienden aan om hem te liken en probeer zoveel mogelijk stemmen te verzamelen. Stemmen kan tot volgende week donderdag 25 oktober 2012, dan wordt de wedstrijd om middernacht afgesloten en weten we welke lucky lady deze Madame Delvaux heeft gewonnen! Go go go & doe deze ladies een ongelooflijk groot fashion plezier. Love will come back to you! Aan alle fashion lovers: let the voting begin!

Met medewerking van Nathalie Dejonghe.

page loaded