Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Second Hand Second Life

Door Tiany op 19.10.2012

Into tweedehands mode en design? Wij ook! Daarom zijn we ook thrilled dat de 10de editie van Second Hand Second Life op vrijdag 9 november 2012 opnieuw plaatsvindt. Het famous defilé van Spullenhulp voorziet ons weer van een blend aan unieke creaties, original pieces en designerstuff van gerecycleerd materiaal. Een 30tal ontwerpers transformeerde textiel, meubels en andere materialen into stunning goodies.


30 designers? We stellen ze even voor. Alain Berteaux, Atelier 11, Dirk Wynants, Gaulthier Poulin, Hopop Studio, Humanline Design, Julie Menuge, Laure Kasiers, Lise El Sayed, Numa Verrez, Quentin Decoster, Tamawa, Team Petits Riens en Zoé Morel zullen hun excentrieke designstukken op u loslaten.


In het fashion department passeren creaties van Atelier Marchal, Aurore Brun, Carine Gilson, Delvaux, Édouard Vermeulen (Natan), Elvis Pompilio, Emilie Beaumont, Giuseppe Virgone, Joanne Vanden Avenne, Juggle Angels, Kim Stumf, Marc-Philippe Coudeyre, Sandrina Fasoli, Véronique Leroy en Zoé Vermeire de revue. 

Many names, lots of pretty stuff. Die pareltjes worden vanaf 19:00 tijdens een prachtig defilé geshowd in Tour en Taxis in Brussel. Daarnaast worden ze ook tentoongesteld tijdens een designexpo. Een avond vol creativiteit, originaliteit, design en charity, want achteraf worden de stukken geveild.

Buy, buy, buy, want je haalt niet alleen iets buitengewoons in huis, je steunt er ook Spullenhulp mee. Dus no need to feel guilty, shopaholics. Je bedrag zal uiterst nuttig besteed worden aan een nieuw onthaaltehuis voor jonge daklozen. Hulpvol design, we like!

Mode en design à gogo? Tickets zijn vanaf nu te koop: € 30,- voor een "standaard" ticket of € 55,- voor een VIP-ticket met een tribuneplekje en een glaasje bubbles. Op de website van Spullenhulp kan je een plaatsje boeken en be fast, want elk jaar is het bakje vol op Second Hand Second Life. 

Met medewerking van Siel Vandamme.

page loaded