Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Openingscocktail Marc by Marc Jacobs

Door Kim op 19.10.2012

Na eindeloos lang wachten, ging 'ie vorige week dan toch écht open: de allereerste Belgische Marc by Marc Jacobs store! Zaterdag 13 oktober 2012 werd de winkel geopend voor het grote publiek, maar Belmodo sprong de avond voordien toch al even binnen voor een glaasje bubbels en een preview.

Marc (jammer genoeg zelf niet aanwezig) opende de deuren tijdens Modo Brussels (lees er meer over in het Belmodo artikel Modo Brussels 2012: Fashionalism rules!), waardoor de genodigden later nog wat meer late night shopping konden doen in de deelnemende winkels. Een nieuwe MBMJ tas hebben we net niet gekocht, maar wat niet is, kan nog komen...

Conclusie? Wij vermoeden dat de MBMJ store nog niet helemaal af was, including Bookmarc (de 3e in Europa) waar nog maar een 7tal exemplaren te vinden waren. Natuurlijk vergeven we hen met plezier. Nu we een deel van de collectie op Belgische bodem kunnen meepikken zijn we al lang blij -én natuurlijk hopen we dat er binnenkort nog meer te vinden valt!Marc-lovers Afrodite, Elien en Paulien waren ook van de partij

Cuteness galore, want je kan ook kiddie clothes shoppen bij MBMJ! We want one, misschien ook 1tje voor volwassenen ontwerpen, Marc?

Shop 'til you drop kan bij Marc by Marc Jacobs @ Dansaertstraat 90, 1000 Brussel.

page loaded