Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Poppy Delevingne voor Vero Moda

Door Catherine op 18.10.2012

Vero Moda nieuws! Niet onze eigen Kiriloff of Alexa Chung ditmaal maar niemand minder dan Poppy Delevingne wordt het nieuwe gezicht van Vero Moda. Het Britse model/socialite zal het uithangbord zijn van de Vero Moda spring/summer collectie 2013. Na de catwalks van o.a. Chloé, Balenciaga en Louis Vuitton en de cover van Tatler of een pagina in modebijbel Vogue, is een campagne voor Vero Moda het zoveelste item in haar modeverhaal.

Of de voortzetting van nog meer fashion à la Poppy. In 2010 was de fashionable blonde al het gezicht van Mango, maar toen moest ze haar plekje in de spotlights nog delen met fellow model Elettra Weideman. Intussen behoort ze tot de top van de streetstyle wereld. Geen fashion blog die haar niet bewondert, geen modemagazine zonder pretty Poppy: she's a fashion icon! En nu heeft ze haar eigen zomerse campagne te pakken. Meer nog, het model zal een heel jaar lang Vero Moda's muze zijn: way to go! Vero Moda meets Poppy, dat belooft!

Hold your breath, want weldra wordt de campagne op ons losgelaten, we can't wait

Met medewerking van Siel Vandamme.

page loaded