Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Lady Gaga x Marlies Dekkers

Door Michael op 18.10.2012

Lady Gaga wears Marlies Dekkers. De diva draagt in haar laatste video-project -de official commercial voor haar eigen parfum "Fame"- een niemendalletje van niemand minder dan Marlies Dekkers herself. De zangeres vroeg in het voorjaar van 2012 aan Marlies of zij een unieke bh voor la Gaga wilde ontwerpen. Imagine, de queen of celeb-land aan je deur met een verzoek! You wouldn't dare to say no. Wereldwijde aandacht verzekerd.

Het moest een eye-catching black exemplaar worden: een combi van lady Gaga's expressieve stijl en Dekkers' creatieve visie op lingerie. In het bijna 6 minuten durende campagne-filmpje, gemaakt door Steven Klein, zie je hoe Lady G de camera bespeelt in lots of latex en een outstanding black bra

Het fab design is een exclusieve variatie op de iconische Space Odyssey bh van het label "Undressed by Marlies Dekkers". Dit exclusieve ontwerp lijkt wel de black godess van de lingerie: duizenden zwarte kristallen sparkle en shine like never before. Dekkers creëerde samen met Swarovski Elements de beha der beha's: welcome to bra-heaven à la Gaga.

Marlies zelf is in de wolken over de samenwerking. Met Dekkers' motto "Dare to be" is Lady Gaga's persoonlijkheid dan ook een perfecte belichaming van het lingeriemerk: personality to the top! Geniet van de video girls.

Met medewerking van Siel Vandamme.

page loaded