Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Belmodo loves de CFD pop-up store!

Door Michael op 18.10.2012

Wij staan altijd te trappelen van ongeduld om alle stockverkopen te kunnen bekijken én shoppen! De Contemporary Fashion Days startten maandag 15 oktober 2012 en duren nog t.e.m. zondag 28 oktober 2012, zorg dus zeker dat je ergens in je agenda een plaatsje vrij maakt om unieke items te kunnen scoren tegen lagere prijzen!

Gisterenavond was het de opening van de CFD pop-up store in de Lange Kievitstraat. Belmodo is er langs geweest en hebben er vol bewondering naar alle mooie collecties gekeken (én gorgeous items gekocht) en kunnen maar tot één conclusie komen: we love deze must-visit pop-up store, and you will too!


Wie het Belmodo artikel Popping-up tijdens de Contemporary Fashion Days gelezen heeft, weet al dat de CFD pop-up store de collecties van een reeks topmerken verzamelt onder één fashion dak. Je kan er goodies scoren van TITI + THE GERMAN KID, AVE, Van Hongo, WOLF. by Sofie Claes, Frankly by Annelies Braeckman, Sandrina Fasoli, C'est quoi la vie?, theo, Rue Blanche, Jo De Visscher, Juliette Bogers & Kim Stumpf. Tip: breng zeker je portefeuille mee mét voldoende cash geld, want enkel dan kan je jouw favoriete fashion items meteen mee naar huis nemen!


In de CFD pop-up store kan je ook het uniform van Interieur Kortrijk 2012 in preview bekijken. De Noorse mister Damien Ravn, die de wedstrijd won om deze uniformen te mogen ontwerpen, bewijst ruimschoots dat hij de verdiende winnaar is. Dit smaakt naar véél meer, en doet ons al watertanden naar wat we nog te zien gaan krijgen op Interieur Kortrijk 2012!

Als je moe bent van al dat shoppen is de pop-up ook the place to be om te genieten van een hapje & drankje terwijl je kan bladeren door een collectie fashion boeken. De perfecte mix van shopping time & chill time!Belmodo approved fashion fun gegarandeerd dus in deze hippe pop-up store! De ligging van de pop-up staat duidelijk aangeduid op het kaartje met de shoppingroute op van het FFI en ligt op enkele meters van Antwerpen-Centraal: ideaal dus voor alle fashionable treinreizigers! Véél plezier en laat ons zeker weten welke leuke fashion items jij hebt weten te bemachtigen tegen stockprijzen!

Met medewerking van Nathalie Dejonghe.

page loaded