Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

In de Mode n°6

Door Michael op 17.10.2012

Let the fashion madness begin! Zoals elke week kan je ook vanavond om 21:50 afstemmen op Vitaya waar Tiany je voorziet van de hipste trends en must-haves in haar very stylish programma In de Mode. Yes, yes, yes, woensdag is 1 groot fashion feest en Tiany is onze favoriete gastvrouw!

Vorige week

In de 5de aflevering kon je zien hoe Tiany in de kleerkast dook van Kaat Blommaert en hoe je jouw casual jeanshemd kan upgraden met toffe juweeltjes. Ze nam enkele stylish snapshots van the lovely Kim Deboes aka Absolutely Mrs. K en volgde Elke Willemen achter de schermen van Paris Fashion Week. Verder kreeg je exclusieve beelden van het fashion shower lanceringsfeestje van Anna Dello Russo voor H&M en gaf Tiany je enkele styling tips om een wit hemd op verschillende manieren te dragen. Alles over aflevering 5 kan je terug lezen in het Belmodo artikel In de Mode n°5.

Deze week

Ook deze week krijgt Tiany de kans om een kijkje te nemen in de garderobe van een leading fashionista, en wel van the one & only Natalie Joos, casting director & glamorous fashion lady op elk moment van de dag. Dé kleur van deze winter is bordeaux of burgundy en onze lady T showt je enkele toffe outfits met deze must-have kleur om je wintergarderobe verder mee aan te vullen. Ze spot Freija downtown Hasselt die net als Tiany verslaafd is aan opvallende accessoires. Je krijgt er gratis en voor niks de adresjes van Tiany’s favo accessoireshops bovenop, dus spits zeker je oren!

And that’s not all! Tiany toont je hoe je de perfecte blik kan creëeren dankzij pretty make-up, en knutselt zelf een waistbelt mét strik in elkaar. Zoals jullie weten is dit momenteel 1 van dé modetrends die regelmatig terugkwam tijdens Paris Fashion Week. Ideaal dus om tijdens regendagen dit must-have accessoire zélf te kunnen maken: DIY for the win! Verder neemt mademoiselle Tiany ons nog mee naar Paris Fashion Week om enkele modeshows te bekijken & trends te spotten. Merci beaucoup Tiany!

Bovendien legt Tiany je uit waarom een blazer onmisbaar is in je kleerkast en een stylish exemplaar je outfit gemakkelijk naar een higher level brengt. We all looove our clothes, en dus wil je ook kunnen vermijden dat je favo kleren die je regelmatig aandoet snel verslijten omdat je ze vaak wast. Met Tiany’s tips kan je het zekere voor het onzekere nemen en leren hoe je jouw kleren kan beschermen als je ze wast. Wij zijn alvast helemaal klaar voor deze aflevering van In de Mode boordevol tips & tricks, how about you? Veel fashion kijkplezier vanavond!

Met medewerking van Nathalie Dejonghe.

page loaded