Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Movember in aantocht!

Door Michael op 16.10.2012

Hello Movember! Wat het roze lintje betekent voor borstkanker, betekent de snor voor prostaatkanker in november. Op een originele manier een goed doel steunen, daar zijn wij altijd voor te vinden!

Movember vraagt elk jaar aan mannen over heel de wereld om tijdens de maand november een snor te laten groeien. Zo wil het mensen bewust maken van de gezondheid van de man en geld inzamelen voor onderzoek naar prostaatkanker.

Don't worry ladies, jullie worden zeker niet aan de kant geschoven, in tegendeel, jullie vormen de sleutel tot het succes van deze campagne! Vrouwen worden die maand omgetoverd tot Mo Sistas die het initiatief promoten en hun husbands en boyfriends aanzetten tot het laten groeien van een snor. En bang ze worden een échte Mo Brother.

Mo Bros en Mo Sistas kunnen zich vanaf nu registreren om deel te nemen aan deze geweldige actie via de Movember website. Je registratie houdt absoluut geen verplichtingen in, maar zo blijf je wel steeds op de hoogte van alles wat met deze actie te maken heeft. Just do it!

Ladies, hier zijn alvast enkele regeltjes om aan je Mo Bro over te brengen:
1. De snor mag niet samengroeien met de bakkebaarden
2. Er mogen geen haartjes onder aan de kin groeien
3. Als je het niet kan laten, een klein beetje haar onder de onderlip is wel toegestaan

Future Mo Sistas: begin al maar snode plannen te smeden om je hubby of lover te transformeren in een echte Mo Bro! Oh yeah.

Met medewerking van Sabrina Dewitte.

page loaded