Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Proudly presenting: Designer Days Gent

Door Michael op 15.10.2012

Happy fashion tiiimes want dit jaar vindt de allereerste editie van de Designer Days Gent plaats. Zoals we al aankondigden in het Belmodo artikel Designer Days Gent vindt deze brand new fashion party plaats op woensdag 31 oktobervrijdag 2 en zaterdag 3 november 2012 en biedt je de kans om unieke items uit de stocks van de hipste fashion & design stores van Gent te scoren. Waag je kans om hét fashion item van je dromen of de ideale stof te vinden. Geloof ons, you don’t wanna miss out on this one!

Om niet verloren te lopen in Gent city is er een handig mapje opgemaakt waardoor je blindelings van winkel naar winkel stapt. Ideaal voor mensen met een grote liefde voor fashion maar net iets minder oriëntatievermogen.


Hou je portefeuille in de aanslag, want gorgeous winkels als La fille d’OA ce Soir, Jo De Visscher, Les Filles et Les Chiens, Gewoon Lies, twiggy for him and her, Spoonful of Sugar, KOLLEKTIE EVA, Black Balloon, some-thing-els, PIET pop-up shop, Aap Noot Mies, Broc en Bouche, Het Cooremetershuys en Maaike Kleedt openen elke dag van 10:00 tot 18:00 enthousiast hun deuren just for you!

En that’s not all, want hét fashion center van de Designer Days Gent is de Sint-Niklaaskerk op de Korenmarkt. In de kerk zullen designers als Col Claudine, Gerda De Ceukelaire, Foret Feerique, Gewoon Lies, Lalou-Dandine, Black Balloon, Juliette Bogers, Heidewinne, Not Too Arty, Tesj en Staen tegen stockprijzen te vinden zijn. Redenen genoeg dus to jump for joy én je kan er met bancontact betalen, zodat je de confrontatie met je bankrekening nog even kan uitstellen. Hooray!

Goed nieuws komt, zoals je vast al weet, nooit alleen bij Belmodo! Je kan chez nous duotickets winnen om naar de exclusieve Belmodo brunch te gaan in de Sint Niklaaskerk én leuke extraatjes te scoren. Denk aan 10% korting bovenop de stockprijzen bij de designers in de Sint-Niklaaskerk en verrassende extra's in tasty Belmodo hotspots, dus hou ons zeker in het oog! Deelnemen doe je via de wedstrijd Win een DDG duoticket & maak kans op de exclusieve Belmodo brunch & extra's!

Met medewerking van Nathalie Dejonghe.

page loaded