Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Meet the J.Crew tastemakers by Garance & Scott

Door Bieke op 15.10.2012

Monday, time to fashionably loose yourself... and it's only one - really really - click away. Surf naar het nieuwe projectje van J.Crew, hello world!, en lees en kwijl zalig weg.


De dag van vandaag verscheept dit prachtige merk zijn prachtige kleurrijke on trend stijlen around de prachtige global world. En om dit extra in de verf te zetten nemen ze - ja hoor - het impactvolle stylish duo Garance Doré & Scott Schuman onder hun vleugels om de J.Crew wereld op de gevoelige plaat vast te leggen. 

De 2 bekende bloggers reizen voor dit projectje de hele wereld rond van Hong Kong, Spanje, Japan, Duitsland, Australië tot Italië en Engeland - an eight-city tour - en maken in ieder hoekje van de wereld een minireportage over een tastemaker aka een inspirerende dame of heer met gevoel voor stijl, and we're talking J.Crew stijl. Check de 10 tastemakers op www.jcrew.com/helloworld en je zal hier en daar wel een bekend gezicht tegenkomen. Denk aan Garance Doré herself, TK, Sven Schumann, Carolina Issa & Berta Bernad. Hier al een pittig voorsmaakje...

Ppsssttt, t.e.m. zondag 30 december 2012 levert J.Crew jouw goodies helemaal gratis tot in België als je online bestelt.

page loaded