Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

KISS LICK BITE ME

Door Karen op 15.10.2012

Onze Belgische gadget- en modeontwerper, Sancho Hemelsoen, is op de proppen gekomen met een geheel nieuwe collectie: KISS LICK BITE ME

De collectie is niet alledaags, maar we kunnen zeker en vast van een unicum spreken. Ze is net zo gedurfd, of misschien zelfs dat tikkeltje meer, als voorganger BODY JUICES. Een conceptuele creatie die het contrast tussen stoere coolness en speelvolle sensualiteit aanscherpt!

Momenteel werkt Hemelsoen -die ons Belgenlandje btw omruilde voor een stekje in het bruisende Londen- aan een commerciële vertaling die binnenkort gelanceerd zou worden.


Hemelsoen heeft deze keer gekozen voor een uniformjas in verschillende varianten met sterke geometrische prints en lijnen. Wat de look helemaal af maakt, zijn de torenhoge, rechthoekige schoenen. He went totally Gaga on this one!

Het kleurenpalet bestaat vooral uit zwart, geel en rood. Ondanks zijn nieuwe woonplaats lijkt Hemelsoen zijn Belgische roots nog niet vergeten te zijn ;o). De materialen die hij gebruikt zijn laque leer, latex, metaal, pailetten en plastic.


Deze jonge designer ontwerpt ook voor het Amerikaanse gadget merk Fred & Friends. Wil je meer creaties van hem aanschouwen, neem dan snel een kijkje op zijn website. You'll be blown away!

Met medewerking van Sabrina Dewitte.

page loaded