Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Esprit x Facehunter: ‘I Love My City’

Door Angelique op 15.10.2012

De voorstelling van de nieuwe collectie mét opnieuw all-time topmodel Gisèle Bundchen was voor Esprit een groot succes. In het Belmodo artikel Gisèle Bündchen voor Esprit FW12-13 kan je alle details nalezen over hun comfortabele & elegante collectie. 

Het Belgische merk pakt nu uit met een campagne waarin sociale media centraal staan. Fashion forward all the way dus! Esprit werkt hiervoor samen met de succesvolle streetstyle blogger Yvan Rodic van FaceHunter. Deze globetrotter is gepassioneerd door fotografie en kan als geen ander de nieuwste trends spotten. Naast het maken van streetstyle foto’s reist FaceHunter de wereld rond op zoek naar nieuwe culturen, events en natuurlijk de laatste modetrends. Zijn foto’s zijn stuk voor stuk pareltjes mét een verhaal achter. Daarom presenteert hij The FaceHunter Show online waarin hij meer uitleg geeft over het verhaal dat achter de foto in kwestie schuilt. Zo ontdek je dus alle details. Très handig & gewoon leuk om te weten! The right man for the job moest Esprit gedacht hebben. And they were right!

Samen met 4 blogsters gaat Esprit op zoek naar de hipste hotspots in New York, Amsterdam, Parijs en Hong Kong, de hometowns van deze 4 lovely ladies. In deze steden, probablybiggest fashion capitals van de wereld, tonen de fancy fashionistas waar zij hun modehonger kunnen stillen en waar ze graag rondhangen met hun favorite friends. Dit alles wordt gepresenteerd en geregisseerd door FaceHunter, samen met de Zweedse filmmaker Nils Ringmar.

Let's meet the 4 ladies who love their city!

Christina Caradona


Christina Caradona is de lady achter de blog Trop Rouge en first things first, Belmodo hearts haar krullenbol! Als model en fotografe gunt ze haar lezers vaak een exclusieve blik achter de schermen van fancy modeshoots. Daarnaast is haar blog ook voor lifestyle tips the place to be en geraak je totally inspired door haar fantastische outfits. Die outfits komen natuurlijk hélemaal tot hun recht in het mooie decor which is called The Big Apple.

In New York is ook fashion hotspots zoeken niet moeilijk, vooral niet tijdens the one & only New York Fashion Week. Onze eigen lady Tiany liep ook op haar mooiste high heels rond in New York tijdens de Fashion Week. Check haar ervaringen in het Belmodo artikel NYFW: Streetstyle in the Concrete Jungle. Ook Tiany werd meermaals gespot door streetstyle fotografen, and who could blame them? Check alle foto's van Tiany's outfits in het Belmodo artikel Tiany spotted @ NYFW

Anna Nikbakht Nooshin


Meet de Iraanse beauty Anna Nikbakht Nooshin, de medeoprichtster van het populaire online lifestyle magazine NSMBL (uit te spreken als 'ensemble'). Elke dag voorziet ze haar lezers enthousiast van een flinke portie mode, beauty en toffe reistips.

NSMBL is volgens Anna een gids voor vrouwen die dagelijks op zoek zijn naar inspiratie "but do not want to fight their way through the jungle and constant waterfall of pink glitters. Because being a woman is so much more than that." Deze quote bewijst dat pretty Anna het dubbel en dik waard is om de Amsterdamse host voor Esprit te zijn.

Check out wat volgens haar dé must-visits van Amsterdam zijn in het filmpje dat FaceHunter maakte. Maar vergeet tijdens een tripje naar Amsterdam zeker ook niet even bij onze favo shopping spots binnen te springen. Wedden dat ze een bezoekje waard zijn en je er toffe items zal scoren? Alle shopadresjes vind je in de Belmodo Shops in Amsterdam sectie.

Margaux Lonnberg


Margaux Lonnberg is een creatieve Parisienne pur sang die in de artistieke wijk Le Marais woont, waar meer dan genoeg hippe hotspots te ontdekken zijn. Haar persoonlijke blog The Killing Moon is een eclectische verzameling van muziek, mode en fotografie waarmee ze wil aantonen dat er in elk moment van het leven poëzie verscholen zit. 

Margaux staat bovendien op het punt haar very own kledinglijn te lanceren die een flinke dosis rock 'n roll uitstraalt. Een fashion mademoiselle om in het oog te houden dus!

Check zeker ook het toffe filmpje waarin je ziet hoe Margaux FaceHunter meenam naar haar favoriete hotspots doorheen Parijs! Wij vullen dat lijstje graag aan met enkele must-visit shops waarin je je kan onderdompelen in de typische Parijse fashion vibes. Voor het hele lijstje kan je terecht in de Belmodo Shops in Parijs sectie. Voilà, s'il-vous plaît et amusez-vous là bas!

Cindy Ko Sze WanCindy Ko Sze Wan is de Chinese pretty woman achter de blog Cindiddy die ons laat proeven van de cultuur en stijl van de bruisende metropool Hong Kong. Cindy is model met een voorliefde voor mode en heeft een lijfspreuk waar alle fashionistas zich ongetwijfeld in kunnen vinden: "style is the way you bring your clothes to life". We could not agree more!

Cindy weet dankzij haar model career als geen ander op elke foto de juiste pose aan te nemen, en nam FaceHunter met plezier mee voor een tripje downtown Hong Kong. Check het filmpje om te zien hoe Cindy en Ivan the time of their life hebben in Cindy's favo hotspots en shopadresjes. We are so jealous!

Wie heeft er net als ons al gigantisch veel reiskriebeltjes in de buik gekregen? Benieuwd naar nog meer insider tips van deze fashionable ladies, zodat je je volgend tripje al tot in de puntjes kan plannen? Kijk dan snel op de sociale platforms van Esprit: Esprit.com, Pinterest, Instagram, Facebook en Youtube. Op de blogs van de 4 gastvrouwen kan je uiteraard ook hun fashion avonturen volgen. Living the life in fashion capitals, wij zouden er ook geen nee tegen zeggen!

Met medewerking van Jolien Pardon en Nathalie Dejonghe.

page loaded