Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Pauker Who?

Door Karen op 14.10.2012

Het Belgische merk Pauker lanceert een nieuwe lijn iPhone en iPad cases, en ze zijn rock'n roll, rebels en stout. Pauker is sinds april 2011 actief in de smarthpone-business. Het merk staat voor een mix van kwaliteit en stijl: zachte ultraresistente kunststof in een strak trendy kleedje. Het ultieme fashion accessory om je look compleet te maken. Shine away!

Na de quotes 'Karl Who?', 'Marc Who?' en 'Coco Who?' van de herfst-wintercollectie 2011 maken de nieuwe cases opnieuw een lachertje van de modewereld waar wij zo veel om geven. Een knipoogje nu en dan mag dan ook absoluut!

De collectie verwijst naar big names als Céline en Chanel en zelfs modellennamen als Kate & Gisele. Het hard-to-break materiaal en de rebelse look zorgen samen voor een gesofisticeerde case to die for!


iPhone € 30,-

De 'My other case is a CELINE' is een ironische knipoog naar de fashionistas en hun voorliefde voor handtassen van de fancy it- brands. Verder zien we nog het Chanel teken dat lijkt uit te lopen en een 'I love Kate & Gisele' case: rebels, ruig en sexy. De kleuren wit, zwart en roze geven de najaarscollectie 2012-2013 nog een extra rebel-chic toon, perfect voor die young-wild-and-free girls out there.

Ook doodskoppen zijn weer van de partij. En voor wie écht een fashion statement wil maken is er nog de 'We drink, We smoke, We take pictures'-cases, alsof de modewereld een groot feest is. We know better! En toch, we love, we like, we want!


iPad € 45,-


Blackberry € 30,-

De iPhone- en Blackberry-cases zijn verkrijgbaar vanaf € 30,- de iPad-cases vanaf € 45,-. Op de Pauker website vind je ze in alle kleuren en maten, klaar om die iPhone van jou eens onder handen te nemen.

Met medewerking van Siel Vandamme.

page loaded