Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Back in town: Palladium!

Door Michael op 13.10.2012

Listen up fashionista's: there's a kid back in town! Herinner je je nog je eigen Palladiums in de jaren '90? Wij alvast wel! Het schoenenmerk Palladium is namelijk terug van weggeweest. Welja weggeweest is het nooit echt. Maar nu schittert het weer met een nieuwe zomercollectie 2013, and oh my what a sassy collection it is!

Dit Frans label ontwierp zijn eerste Pampa boot in 1947, a new fashion icon was geboren. De boot is tot op de dag van vandaag nog steeds en vogue op internationaal vlak en heeft het modestraatbeeld veroverd. Elke collectie die ze brengen, roept authenticiteit uit, het is dan ook Palladium's middle name.

De Pampa boot staat voor alles wat urban, rebels, ruig en technisch upper class is. Het verwent zijn publiek met shoes die 100% katoen en leder combineren met een duurzame én stevige buitenzool. Sweet!

Deze creatie doet zelfs celebs op hol slaan van genot. Zo heb je Pharell Williams, Johnny Knoxville en zelfs it-girl Alice Dellal & many more die er allemaal voor bezwijken.

Palladium bestormt dan ook opnieuw de Belgische markt. Begin het al te kriebelen aan je voeten? Geniet dan maar mee van deze exclusieve sneak preview want oh my shoe!

De echte sneaker lovers kunnen zich laten gaan in de Blanc collectie. Hier vind je het sportieve kantje in terug met kleuren als zonnegeel, dieppaars en metaalgrijs met een witte opvallende zool.

Wat brengt de fashion bizz voor ons in 2013? Dip dye is dé trend van het seizoen. Deze Dip dye collectie bestaat uit ultrarijke kleuren als fuchsia, felgroen, oranje, surfblauw en metaalgrijs. Dit flashy palet gecombineerd met een fantastisch fade effect maken de Pampa Oxford en de Pampa Hi helemaal hot!

Wil je het warmste seizoen van het jaar op een stijlvolle en comfortabele manier inluiden dan is de Lite collectie ideaal. De nylon summer boots kan je verkrijgen in inkt- en divablauw & legergroen/goudgeel. Met deze look kan je de diva in je helemaal laten losgehen!

Palladium staat ook wel bekend om zijn high tech shoes en daarom ook logisch dat ze op de proppen komen met hun vernieuwde City Tech collectie. Sorry ladies, this is a mens only collection!

Eens je dit paar schoenen aan hebt, is het alsof je geen schoenen aan hebt, zo licht! Zou je hubby of lover helemaal vallen voor deze collectie? Keuze genoeg! Je kan City Tech-boot verkrijgen in zwart/rood, zwart/limoengroen, zilvergrijs/rood en lichtgrijs/indigoblauw.

Zijn we overtuigd van dit geweldige merk? Yes, I do think so! Check de Palladium website voor alle schoenen én alle verkooppunten!

Met medewerking van Sabrina Dewitte.

page loaded