Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Malou we miss you!

Door Michael op 11.10.2012

Een tijdje geleden was het burning hot nieuwtje op Belmodo HQ dat we een wel heel bijzondere nieuwe modestagiaire zouden krijgen. Malou Gees is namelijk een gepensioneerde slagersvrouw van 72 lentes jong uit Denderhoutem, geen doorsnee stagiaire materiaal dus.

Dankzij Delta Lloyd heeft ze de kans gekregen om een Zilverstage te komen lopen bij Belmodo. Lang hebben we er niet over moeten nadenken om volmondig ‘ja’ te zeggen. Het hele Belmodo team was ontzettend benieuwd én enthousiast om Malou een warme welkom te geven. We hadden er toen nog geen idee van dat we Malou nu als onze eigen Belmodo Mama zouden beschouwen.

Dat Malou veel gevoel voor stijl en mode heeft, hebben we in real life al snel ondervonden. Ze hielp met plezier outfits samenstellen voor Tiany tijdens fotoshoots, en koos er moeiteloos de mooiste combinaties uit. Ze gaf steevast complimentjes aan iemand als ze vond dat die iets moois aanhad, maar ze liet het ook duidelijk merken als ze het maar niets vond. En that’s how we like it: een eerlijke, sympathieke vrouw die niet verlegen is om voor haar mening over mode uit te komen! Way to gooo Maloutje!

 

Dankzij haar stage bij Belmodo is Malou uitgegroeid tot een écht mediafiguur. We kregen talloze pers over de Belmodo vloer die Malou wilden filmen en interviewen. Naast het uitbouwen van haar BV-schap ging ze als stagiaire met plezier naar de opening van de Armani Beauty Corner in Galleria Inno Louise in Brussel. Hoe haar ervaring was over dit event lees je in het Belmodo artikel Armani Beauty @ INNO Louise.

Verder bleek Malou ook over de nodige interview skills te beschikken, wat duidelijk werd op de opening van Wasbar in Gent. Onze mond viel spontaan open toen we zagen hoe Malou zonder voorbereiding een gezellig praatje begon te slaan met Cléo en Sarah van Black Balloon, en hen dé ideale vragen stelde. Check het bovenstaand filmpje en oordeel maar zelf! R-e-s-p-e-c-t Malou!

 

Malou heeft ook haar reputatie van slagersvrouw helemaal waargemaakt door voor ons te koken in haar laatste stageweek: balletjes in tomatensaus. Het was een feestmaal om ‘U’ tegen te zeggen! Uit enthousiasme verwende Malou ons ook met talrijke aperitiefhapjes, en wij zeiden uiteraard niet nee. Belmodo HQ werd heel even omgetoverd tot iets dat veel weg had van een familietafereel: Belmodo Mama Malou die enorm fier aan het hoofd van de tafel zat en zichtbaar genoot van het gezelschap. En wij die met volle mond geboeid luisterden naar haar verhalen van vroeger, en haar uithoorden over al haar overheerlijke recepten.

Wie stiekem ook haar sùper lekkere receptjes voor artisjokken en balletjes in tomatensaus wil weten: check de Belmodo Facebookpagina waarop Malou alles aan de Belmodo lovers verklapt!

Na enkele weken stage is het voor ons alvast duidelijk: Malou Gees is een vrouw zoals je er geen twee kan vinden. Ze heeft het Belmodo team vanaf dag één in haar hart gesloten, en wij hebben haar met open fashion armen ontvangen. Het was een plezier om je bij ons te hebben, lieve Malou! Missen jullie haar ook al even hard as we do?

Met medewerking van Nathalie Dejonghe.

page loaded