Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Malice in Snorrenland

Door Karen op 11.10.2012

Malice in Wonderland

Malice in Wonderland, het betoverende juwelenmerk achter 'start to sport' Evy Gruyaert, loodst ons magischerwijze binnen in een wereld vol snorren. Haar nieuwe collectie bruist van de moustache-madness.

Mannelijke bovenlipbeharing als inspiratie voor een juwelencollectie? Yep, tegenwoordig spot je snorren her en der, op en naast de catwalk, in het haar of op een koffietas, tout est possible.

Malice likes Moustache

De snorrenjuweeltjes van Evy spelen daar mooi op in en ze zijn mmmmmmmmmoustachilicious! Want oké, een kriebelsnor daar moeten we misschien niet veel van weten, maar welke girl droomt niet stiekem van een trendy Bent Van Looy- of Johnny Depp-snorretje?


                         oorringen € 99,-                                                  ketting € 115,-


                          armband € 150,-                                                   oorringen € 120,-                                                       

Et voila, Malice helpt ons uit de nood. Je kan les moustaches rond je nek, je arm of in je oren dragen. De zilveren juwelen ogen stoer en elegant tegelijk: een mannelijk en ironisch detail voor je outfit! 

Malice likes Moustache kan je ofwel online bestellen via de website, ofwel via enkele retailers, waarvan je de volledige lijst ook terugvindt op de website.

Met medewerking van Siel Vandamme.

page loaded