Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Christy Turlington: de nieuwe muze van Esprit

Door Angelique op 11.10.2012

Esprit lanceert voor de herfst haar 1ste Wellness collectie FW2012 en dat met Christy Turlington Burns in de hoofdrol. Moderne ontspanning en active well-being zijn de key-words van deze nieuwe kledinglijn en dat past perfect bij dit model slash schrijfster slash advocate slash filmmaakster, want een bezige bij, dat is ze! Christy rent marathons, doet aan yoga en richtte in 2010 'Every Mother Counts' op, een organisatie in het teken van global maternal health. Breng een bezoekje aan de website voor meer info.

Ter ere van dit doel ontwierp Esprit een limited edition charity shirt 'Count Me In', waarvan de opbrengst naar Christy's organisatie gaat.

- Live Honestly. Love Passionately. Care Endlessly. Speak Kindly - Usually -


Chari Tee € 22,95

De Wellness collectie is sporty, cosy and pretty, net als de atletische Christy zelfs. Denk sweatshirts & -pants in zachte en duurzame materialen en veel laagjes. Ook zien we nuttige accessoires als sjaals, beenwarmers, sporttassen, waterflessen en zelfs yogamatten. Laat die zonnegroet maar komen! Ohmmm.


Legwarmers                                                             Flow Scarf


Wellness Yoga Mat € 49,95                                  Lotus Bag 

De soft-sportswearlijn biedt voor elke actieveling wat wils! Het speciale E dry-materiaal is ademend, droogt snel en weert sporty geurtjes: I like! Fel oranje en rode details fleuren het zacht kleurenpalet van oud roze en antraciet op. Ook zwart is van de partij.  


New You Top                                                           Half Moon Shorts € 29,95


Festival Top                                                             Sequoia Top € 29,95

Op een trendy en comfortable manier sporten? Esprit's Wellneslijn FW2012 is de perfecte gelegenheid om je nog eens stylish in het zweet te werken: get some action

De collectie is verkrijgbaar vanaf november 2012

Met medewerking van Siel Vandamme.

page loaded