Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

In de Mode n°5

Door Michael op 10.10.2012

Hooray, Hooray, it’s Wednesday! Tijd om gezellig voor je televisie te gaan zitten voor een update van de fascinerende modewereld. En waar beter dan bij Vitaya met Tiany’s In de Mode? Zoals elke week verwent Tiany je met een overload aan styling & beauty tips, catwalk nieuwtjes en inside talks met people who make the fashion world go round!

In de vierde aflevering neemt Tiany een kijkje in de garderobe van Elle styliste Anne Poelmans, toont ze hoe je de perfecte rode lippen krijgt en op welke manieren je de klassieke trenchcoat kan stylen. Ze geeft je enkele tips om je oude winterjas te pimpen en neemt ons mee naar New York Fashion Week. Wie alle details over aflevering 4 nog eens wilt checken moet bij het Belmodo artikel In de Mode n°4 zijn.

Deze week duikt Tiany in de kleerkast van de supersympathieke Kaat Blommaert en toont ze je hoe je de catwalktrend leder kan shoppen zonder dat je bankkaart bloedrood kleurt. Verder showt ze hoe je een jeanshemd kan pimpen met veel bling bling, en spot ze Kim Deboes a.k.a. Absolutely Mrs. K op straat die met veel plezier haar favoriete concept stores met Tiany deelt. Hou je smartphone dus al in de aanslag om al deze must-know namen meteen op je to-shop list toe te voegen! 


Tijdens Paris Fashion Week krijg je een blik achter de schermen van enkele modeshows waar Tiany make-up artieste Elke Willemen volgt. Verder krijg je van Tiany ook een full report van het exclusieve lanceringsfeestje a.k.a. fashion shower van Anna Dello Russo voor H&M. Wie het Belmodo artikel The Ultimate Fashion Shower: Adr at H&M heeft gelezen weet al dat het volgens Tiany one hell of a party was!

Tiany toont je ook welke make-up hip is deze winter en hoe je jouw overload aan beautyproducten op de beste manier kan bewaren. Dé must-have van de week is een mooi wit hemd, dat sowieso tot de garderobe van elke vrouw moet behoren. Alle stylingtips die je nodig hebt krijg je van yours truly Tiany! Happy fashion time vanavond om 21:50 bij Vitaya! We love to hear from you, dus laat zeker weten wat je van alle fashion galore vond!

Met medewerking van Nathalie Dejonghe.

page loaded