Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Divetain launch is official!

Door Michael op 10.10.2012

De hippe Dansaertwijk in Brussel is alweer een shoppingparel rijker. Vorige week was er de officiële opening van designer store Divetain. What a night!

Dit glamoureuze event werd ingehuldigd door de trotse eigenaars Igor Divetain Vadim en Josiane Lanhove. Het hoogtepunt van de avond was toch wel de komst van niemand minder dan de befaamde Franse actrice Catherine Deneuve. Haar entrée was op en top comme une vraie française, elegant all the way.


Catherine Deneuve

De merken die de winkel in z'n aanbod heeft zijn o.a. Alexander Wang, AnneLise Michelson, Coltesse, Chats Perchés, Dieppa Restrepo, Ek Thongprasert, Hentsh Man, Laurenceairline, Margaux Lonnberg, Sangue, Saint Paul, Silent by Damir Doma, Olivier Borde, Opening Ceremony, People's Republic of Cashmere, Pigalle & many more. Deze zijn stuk voor stuk gekozen door de aankoper van de winkel, Zohaer Majhadi.


            Designer Saint Paul                                               Zohaer Majhadi

Als je de winkel binnenkwam, had je in elke hoek een nieuwe verrassing, en dat was ook het doel van de eigenaars. Een winkel creëren waarbij je telkens verrast wordt door nieuwe dingen of om het in de woorden van monsieur Divetain te zeggen: "un Cabinet de Curiosité". Het interieur is gebaseerd op natuurelementen zoals de geweldige hanglamp die meteen opvalt bij het binnenkomen, een vloer die op echt gras lijkt, planten, heel wat hout meubilair. Ontzettend rustgevend en très chic!

De winkel biedt zowel mannen- als vrouwenkleding aan hoewel de keuze in de mens department veel uitgebreider is. Een rijke keuze aan merken is er vast en zeker waarbij alle stuks exclusief zijn, iets waar Divetain naar streeft.


Naast hun bijzondere kledingcollectie kan je hier ook terecht voor heel wat verschillende accessoires als schoenen, juwelen, de alombekende notaboekjes van Coltesse, parfum maar ook heerlijke warme winterproof accessoires als de gebreide sjaals en modieuze hoeden. Hit winter now!
De modesfeer was optimaal met de aanwezigheid van heel wat pretty fashion people, aangevuld met een DJ en een muziekbandje Alaska Alaska uit Namen. De avond was 1 groot fashionable succes!Wil je hun volledige aanbod aan brands aanschouwen, neem dan gerust een kijkje op de Divetain website of de Divetain Facebookpagina voor alle updates.

Divetain
Léon Lepagestraat
Rue Léon Lepage 12
1000 Brussel

Met medewerking van Sabrina Dewitte.

page loaded