Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Aigle x Liberty of London

Door Tiany op 10.10.2012

Fashion over de grenzen heen want het Franse outdoor merk Aigle gaat nog een keertje vreemd. Opnieuw werkt het label samen met het Britse Liberty of London, vooral bekend om zijn floral prints. Het resultaat is dan ook outdoorsy met een romantic twist.


Regenlaarzen met bloemenpatroon, bodywarmers met een vintage paisley print en de klassieke Chantebelle rubberlaars staan klaar om jouw herfst volledig op te fleuren. 

De Liberty of London for Aigle herfst/winter collectie oogt stoer en vrouwelijk tegelijk, praktische najaarskledij met een dromerige touch, om die koude natte dagen toch comfi en stylish door te komen! 

Met medewerking van Siel Vandamme.

page loaded