Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

s.Oliver, the Musical

Door Michael op 09.10.2012

Celebrities in je kleerkast, het is al lang een trend, en s.Oliver sticks to it. Het Duitse merk brengt al voor de 9de keer op rij een Music Legends collectie uit. Bijna als in een musical brengt het Duitse merk muziek in je outfit: opnieuw in samenwerking met Universal Music/Bravado worden enkele celebs deel van je brand new s.Oliver garderobe!


                             Stevie Wonder                                                                  Bono


                      Florence + The Machine

Een mix & match van de muziekwereld met cartoons zorgt voor een grappige noot: Freddy Mercury als Freddiemercules, Bono aka Yokobono en Stevie Wonder in de gedaante van Steviewonderwoman zijn de sterren van dienst. Ook rising star Florence + The Machine joins the party. En alsof dat nog niet volstaat zingen ook de diertjes van The Muppet Show modieus mee.


Miss Piggy, Kermit the Frog, the Animal, Fozzie Bear en Statler & Waldorf zorgen voor de nodige humor in de collectie. Funny and original T-shirts that make your day

Op zoek naar een beetje ironie in je outfit? De T-shirts zijn vanaf december 2012 verkrijgbaar in alle s.Oliver winkels voor € 19,95.

Met medewerking van Siel Vandamme.

page loaded